Προϊόντα > Αξεσουάρ > Bluetooth > BLUETOOTH HANDS FREE NOOZY ROLLER BH67 V5.3 ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ MULTI PAIRING ΜΑΥΡΟ

BLUETOOTH HANDS FREE NOOZY ROLLER BH67 V5.3 ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ MULTI PAIRING ΜΑΥΡΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 16-6073 Κατηγορία:

Βασικά χαρακτηριστικά:
– Σύνδεση με 2 συσκευές ταυτόχρονα
– Έως 7 ώρες χρόνου ομιλίας
– Χρόνος Αναμονής 180 ώρες

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Το Roller BH67 συνδυάζει ελκυστικά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα. Με το ειδικό κλιπ του μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε πάνω σας χωρίς να εμποδίζει τίποτα από την καθημερινότητά σας καθώς μπορείτε να το «φοράτε» όλη την μέρα όπου κι αν είστε στο σπίτι, στο γραφείο ή σε εξωτερικούς χώρους με έντονη δραστηριότητα. Διαθέτει κουμπί απάντησης και εύρος κάλυψης 10 μέτρων από την συσκευή σας ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε οπουδήποτε ακόμα και σε απόσταση, χωρίς παρεμβολές και διακοπές στο σήμα, «ξεχνώντας» το κινητό σας καθώς έχει έκδοση Bluetooth 5.0!

Η δυνατή του δόνηση θα σας ειδοποιήσει για κάθε κλήση, όπως και για την περίπτωση αποσύνδεσης από την συσκευή σας. Παράλληλα διαθέτει μπαταρία 100mAh που εξασφαλίζει χρήση σε αναμονή για μέρες, ενώ όταν χρειαστεί να το φορτίσετε η Micro-USB θύρα φόρτισης του εξασφαλίζει φόρτιση έως δύο ώρες για να μην χρειάζεται να το αποχωριστείτε για πολύ, ενώ η πλήρως φορτισμένη μπαταρία του σας προσφέρει 180 ώρες αναμονής, 7 ώρες ομιλίας και έως 5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής!

Το BH67 έχει επεκτεινόμενο καλώδιο που δεν μπερδεύει και δεν ενοχλεί όταν δεν το χρησιμοποιείτε ενώ ο εργονομικός του σχεδιασμός προσφέρει απόλυτο έλεγχο λειτουργιών με πλήκτρα ρύθμισης έντασης, αναπαραγωγής και πολλαπλών λειτουργιών ενώ μια διακριτική LED ένδειξη θα σας ενημερώνει για την εκάστοτε κατάσταση του. Και για όσους έχουν ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις, το BH67 μπορεί να συνδεθεί παράλληλα και με δεύτερη συσκευή με την τεχνολογία multi pairing, ενώ είναι συμβατό και με την Android και με την iOS συσκευή σας. Στην συσκευασία θα βρείτε επίσης Καλώδιο φόρτισης Micro-USB, οδηγίες χρήσης και 3 διαφορετικού μεγέθους ακουστικά.

Χαρακτηριστικά
Είδος In-ear
Τοποθέτηση Πέτου
Χρόνος Λειτουργίας 7 hrs
Χρόνος Αναμονής 180 hrs
Χωρίς Καλώδιο Όχι
Διπλό Ακουστικό Όχι
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον Χαρακτηριστικά
Multipoint Pairing Ναι
Θήκη Φόρτισης Όχι
Αντοχή στον Ιδρώτα Όχι
Active Noise Cancellation Όχι
Γρήγορη Φόρτιση Όχι
Μείωση Θορύβου Μικροφώνου Όχι
Φωνητικός Έλεγχος Όχι

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

BT BRAND

NOOZY

BT ΤΥΠΟΣ

IN EAR, ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ, ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ
X