Προϊόντα > Δικτυακά > IP Cameras > XIAOMI C200 SMART IP CAMERA 1080P

XIAOMI C200 SMART IP CAMERA 1080P

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 16-6112 Κατηγορία:

Βασικά χαρακτηριστικά:
– Ψηφιακή κάμερα IP
– Εσωτερικού χώρου
– Ανάλυση video: 1080p
– Με μικρόφωνο & ηχείο
– Συνδεσιμότητα: Wi-Fi
– Συμβατή με Alexa & Google Home

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Ποιότητα Video 1080p Full HD
Με υποστήριξη Full HD 1080p, 2.0 megapixel και WDR, ακόμη και οι λήψεις με οπίσθιο φωτισμό εμφανίζονται καθαρές και με λεπτομέρεια.

Πανοραμική Παρακολούθηση 360°
Διαθέτει κινητήρα διπλού άξονα (pan-tilt), με οριζόντια γωνία θέασης 360° και κατακόρυφη γωνία θέασης 106°, προσφέροντας πανοραμική παρακολούθηση σε μεγάλο μέρος του χώρου τοποθέτησης.

Νυχτερινή Όραση Υπερύθρων
Παρακολουθήστε το σπίτι ή την επιχείρησή σας, ακόμα και με ελάχιστο ή καθόλου φως. Μείνετε συνεχώς συνδεδεμένοι όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας, χάρη στη λειτουργία νυχτερινής όρασης με τεχνολογία υπερύθρων 940nm.

Εντοπισμός Ανθρώπινης Παρουσίας με Χρήση AI
Παρέχει εντοπισμό ανθρώπινης παρουσίας με χρήση AI, για αυτόματη παρακολούθηση και καταγραφή. Ο αλγόριθμος εντοπισμού ανθρώπινης παρουσίας, παρέχει ταχύτερη ανίχνευση περιγράμματος και αυτόματη παρακολούθηση και καταγραφή, ενώ φιλτράρει αποτελεσματικά τους ψευδείς συναγερμούς για βελτιωμένη ακρίβεια. Η λειτουργία εντοπισμού ανθρώπινης παρουσίας είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Mi Home/Xiaomi Home.

Αμφίδρομη Επικοινωνία
Με την αμφίδρομη φωνητική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να “επισκέπτεστε το σπίτι” όποτε θέλετε! Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω του Mi Home/Xiaomi Home app.

Τεχνολογία Κωδικοποίησης Video H.265
Η τεχνολογία κωδικοποίησης video H.265 νέας γενιάς επιτρέπει απρόσκοπτη προβολή υπό κανονικές συνθήκες δικτύου, εξοικονομεί bandwidth και παρέχει σαφή και λεπτομερή εικόνα. Τα video H.265 απαιτούν μόνο το 50% του χώρου αποθήκευσης που απαιτείται για τα παραδοσιακά video H.264 με τον ίδιο ρυθμό pixels και δεδομένων, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε τον μισό χώρο αποθήκευσης.

Πολλαπλές Επιλογές Αποθήκευσης Δεδομένων
Παρέχει 3 μεθόδους αποθήκευσης για αυξημένη ασφάλεια. Υποστηρίζει κάρτα Micro SD*, συσκευές NAS (όπως Mi Wi-Fi και άλλες Network-Attached Storage συσκευές με λειτουργίες αποθήκευσης) και cloud, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας χωρίς φόβο απώλειας.

Απομακρυσμένη Προβολή Σε Πολλές Συσκευές
Υποστήριξη απομακρυσμένης προβολής σε πολλές συσκευές για απλή οικογενειακή κοινή χρήση και πρόσβαση στην επιτήρηση, για όλη την οικογένεια.

Εύκολη Εγκατάσταση
Περιλαμβάνει αξεσουάρ βάσης με βίδα για εύκολη τοποθέτηση. Για ανεστραμμένη τοποθέτηση, περιστρέψτε την οθόνη στις ρυθμίσεις της κάμερας για να εμφανιστεί η εικόνα κανονικά.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Χρήση IP
Τύπος Επιτραπέζια
Wi-Fi Ναι
Εξωτερικού Χώρου Όχι
Ανάλυση Video HD
Νυχτερινή Λήψη Δεν Διαθέτει
Τροφοδοσία 5V
Χρώμα Λευκό
Λειτουργίες PTZ Όχι
SD Card Ναι
Μικρόφωνο Όχι
Ηχείο Όχι
Mobile App Ναι
Ευρυγώνιος Φακός Όχι
Ηλιακό Πάνελ Όχι
Smart Ιδιότητες
Smart Οικοσύστημα Alexa, Google Home

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ
X