Προϊόντα > Gadgets > Smartwatches > XIAOMI REDMI WATCH BAND PRO BLACK EU BHR5501GL

XIAOMI REDMI WATCH BAND PRO BLACK EU BHR5501GL

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 21-2797 Κατηγορία: Ετικέτα:

Βασικά χαρακτηριστικά:
– Οθόνη AMOLED 1.47”
– Περισσότερα από 110 fitness modes
– Ενσωματώνει οξύμετρο
– Αυτονομία μπαταρίας έως 14 μέρες

Αδιάβροχο σε βάθος έως 50 μέτρα, αυτονομία μπαταρίας για έως 14 ημέρες σε τυπική χρήση και έως 20 ημέρες σε Power Saving mode

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ

Εξαντλημένο

Περιγραφή

1.47″ Full Amoled οθόνη
Η πλήρης οθόνη AMOLED 1,47″, ανάλυση 194 x 368 pixels, προσφέρει 66,7% εξαιρετικά υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα, προσφέροντάς σας εκπληκτική οπτική εμπειρία που σπάνια είχες πριν. Μπορεί πλέον να εμφανίζει περισσότερα στοιχεία στην οθόνη και είναι πιο εύκολη στην πλοήγηση και τον έλεγχο. Διαθέτοντας οθόνη 100% NTSC, το band παρέχει πλήρη χρωματική γκάμα για να το απολαύσεις. Η μέγιστη φωτεινότητα των 450 nit θα σου εξασφαλίσει πεντακάθαρη ορατότητα οθόνης ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου.

110+ λειτουργίες γυμναστικής
110+ Fitness Modes σε βοηθούν να παρακολουθείς τις θερμίδες που καίς, τις αλλαγές του καρδιακού παλμού και τη διάρκεια της προπόνησης. Απόλαυσε πιο ολοκληρωμένη παρακολούθηση μετρήσεων με 15 επαγγελματικά modes. Απόλαυσε τη φυσική κατάσταση, τη σιγουριά και την ενέργεια με το Redmi Smart Band Pro.

Yoga mode
Ισορροπία, δύναμη και αυτογνωσία. Το band ακολουθεί κάθε σου συστροφή

Ξεκινήστε την προπόνησή σας όποτε θέλετε
Το Redmi Smart Band Pro μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα 3 λειτουργίες φυσικής κατάστασης*: διάδρομο, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και περπάτημα σε εξωτερικό χώρο. Απλώς ξεκινήστε την προπόνησή σας και το συγκρότημα Pro σας έχει καλύψει.

24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών
Το Redmi Smart Band Pro παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό σου σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες την ημέρα και παρέχει ακριβείς πληροφορίες σε ευανάγνωστα γραφήματα. Το band θα δονείται για να ειδοποιήσει όταν οι καρδιακοί σου παλμοί ξεπεράσουν την ασφαλή ζώνη.

Μετρήστε τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας
Ο κορεσμός του αίματος με οξυγόνο (SpO2) είναι ένας βασικός δείκτης της συνολικής υγείας ενός ατόμου, αντανακλώντας τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Το συγκρότημα σας προσφέρει την ηρεμία δοκιμάζοντας το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα αυτόματα κατά τη διάρκεια του ύπνου και χειροκίνητα όποτε χρειάζεστε

Παρακολούθηση ποιότητας ύπνου
Αναρωτιέσαι τι συμβαίνει στο σώμα σου ενώ κοιμάσαι; Το Redmi Smart Band Pro παρακολουθεί την ποιότητα και τα μοτίβα του ύπνου σου με προσοχή και ακρίβεια. Μπορείς να ελέγξεις λεπτομερή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον βαθύ ύπνο, τον ελαφρύ ύπνο και τη φάση REM στο smartphone σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Χρώμα Μαύρο
Μέγεθος Οθόνης 1,47 ”
Ανάλυση Οθόνης 368 x 194 pixels
Τύπος Οθόνης AMOLED
Συμβατότητα Android, iOS
Τύπος Διασύνδεσης Bluetooth
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Χρήση Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο
Δυνατότητες Ειδοποίηση Εφαρμογών, Ειδοποίηση Κλήσεων
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Αισθητήρες Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση Ύπνου ΑδιάβροχοΚολύμβηση στη Θάλασσα
Μπαταρία
Χωρητικότητα Μπαταρίας 200 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας 336 hrs

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ
X