Προϊόντα > Gaming > Κονσόλες > SONY PLAYSTATION 5 SLIM EDITION

SONY PLAYSTATION 5 SLIM EDITION

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 15-1373 Κατηγορία:

Τιθάσευσε την ισχύ μιας προσαρμοσμένης CPU, GPU, και ενός δίσκου SSD με ενσωματωμένο σύστημα I/O που ξαναγράφει τους κανόνες των δυνατοτήτων της κονσόλας PlayStation. Εξοικονόμησε χρόνο για παιχνίδι με σχεδόν άμεσους χρόνους φόρτωσης (loading) για τα εγκατεστημένα παιχνίδια PS5™. Κάθε επιμέρους σύστημα της κονσόλας PS5™ επικοινωνεί με τα υπόλοιπα με ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα που επιτρέπει στους δημιουργούς των παιχνιδιών να αντλούν δεδομένα από τον δίσκο SSD με αστραπιαίες ταχύτητες. Αυτό ανοίγει νέες, πρωτοφανείς δυνατότητες όσον αφορά τον σχεδιασμό των παιχνιδιών.

Νιώσε να σε κατακλύζει από όλες τις κατευθύνσεις o καθηλωτικός 3D ήχος στα υποστηριζόμενα παιχνίδια. Τα παιχνίδια που υποστηρίζουν την τεχνολογία “Tempest 3D AudioTech” κάνουν τη δράση να ζωντανεύει με πλούσιο, τρισδιάστατο ήχο στα ακουστικά σου ή τα ηχεία της τηλεόρασής σου.

Τεχνολογία “Ray Tracing: ταξίδεψε σε μαγευτικούς κόσμους, με πρωτοφανή επίπεδα ρεαλισμού, με μια τεχνολογία που επιτρέπει την προσομοίωση κάθε ακτίνας φωτός ξεχωριστά, δημιουργώντας σκιές και αντανακλάσεις που δεν διαφέρουν από την πραγματικότητα στα παιχνίδια PS5™ που την υποστηρίζουν.

549.00

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Περιγραφή

Βασικά Χαρακτηριστικά
Χώρος Αποθήκευσης 1 TB
Τύπος Σταθερή
Ασύρματη Σύνδεση Wifi Ναι
Ασύρματη Σύνδεση Bluetooth Ναι
Σύνδεση HDMI Ναι
Σύνδεση USB Ναι
Οπτικό Μέσο Blu-Ray
Υποδοχή Κάρτας Για Επέκταση Μνήμης Όχι

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ
X