Προϊόντα > Κινητά & Tablets > Σταθερά > ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ PANASONIC KX-TGC250GRW ΠΛΗΚ. ΑΠΟΚΛ. ΚΛΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΟ

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ PANASONIC KX-TGC250GRW ΠΛΗΚ. ΑΠΟΚΛ. ΚΛΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 15-1350 Κατηγορία:

Ασύρματο Τηλέφωνο Panasonic με φωτιζόμενη οθόνη 1,6”, αναγνώριση κλήσης, τηλεφωνικό κατάλογο 50 ονομάτων, φραγή 30 ανεπιθύμητων εισερχομένων κλήσεων μεταξύ των οποίων και η απόρρητη κλήση, 9 μνήμες ταχείας κλήσεως και λειτουργία ECO.

39.90

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Περιγραφή

Αποκλεισμός ανεπιθύμητων κλήσεων
Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να εισάγετε και να αποκλείετε προθέματα τηλεφωνικών αριθμών για να σταματήσετε όλες τις ανεπιθύμητες κλήσεις, όπως αριθμούς τηλεμάρκετινγκ και προθέματα αριθμών χωρίς χρέωση. Έτσι, δεν θα ενοχλείστε όταν είστε παρέα με αυτούς που αγαπάτε.

Αποκλειστικό κουμπί αποκλεισμού κλήσεων
Ο αριθμός που σας τηλεφωνεί μπορεί εύκολα να εγγραφεί στη λίστα φραγής κλήσεων – απλώς πατήστε το αποκλειστικό πλήκτρο φραγής κλήσεων ενώ το τηλέφωνο κουδουνίζει ή κατά τη διάρκεια μιας κλήσης.

Φωτεινή, ευανάγνωστη οθόνη dot matrix
Η οθόνη δείχνει καθαρά γράμματα, αριθμούς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, καθιστώντας τα απόλυτα ευανάγνωστα. Επιπλέον, ο οπίσθιος φωτισμός εγγυάται αναγνωσιμότητα ακόμη και σε χαμηλό φως.

Λειτουργία ξυπνητηριού
Εξοπλισμένο με ξυπνητήρι με λειτουργία αναβολής. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ενιαία υπενθύμιση, ως καθημερινό ξυπνητήρι ή σε εβδομαδιαία βάση.

Με το μεγάφωνο μπορείτε να καλείτε hands-free
Χάρη στη λειτουργία hands-free, αποφεύγετε να κουράζεστε σε πολύωρες κλήσεις, μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις ή ακόμα και να κάνετε οικιακές δουλειές ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο.

Αναγνωριστικό κλήσεως
Το όνομα του καλούντος εμφανίζεται για κλήσεις από επαφές που είναι καταχωρημένες στον τηλεφωνικό κατάλογο. Μπορείτε να απαντήσετε με ασφάλεια σε αυτές τις κλήσεις επαληθεύοντας εύκολα την ταυτότητα του καλούντος.

Χαρακτηριστικά
Οθόνη Μονόχρωμη
Θέσεις Μνήμης 50
Set 1 Ακουστικό
Χρώμα Λευκό
Λειτουργίες
Δυνατότητες Eco, Αναγνώριση Κλήσης, Φραγή Κλήσεων
Δυνατότητα Σύνδεσης Πολλών Τηλεφώνων 6

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΤΑΘΕΡΗ

ΑΣΥΡΜΑΤΑ

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ
X