Προϊόντα > Εκτυπωτικά > Εκτυπωτές > ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ CANON PIXMA TS3350

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ CANON PIXMA TS3350

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 27-0607 Κατηγορία:

Το πολυμηχάνημα Canon Pixma TS3350 είναι το απόλυτο εργαλείο για ευανάγνωστα έγγραφα και φωτογραφίες χωρίς περιθώρια, με ζωηρά χρώματα, μεγέθους έως 5″x7″. Παρέχει ασύρματη συνδεσιμότητα και διαθέτει απλή ασπρόμαυρη οθόνη LCD 1.5″ και κασέτες FINE με επιλογές XL.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Μικρές διαστάσεις, μεγάλη συνδεσιμότητα
Απολαύστε πληθώρα λειτουργιών και ομαλή ασύρματη συνδεσιμότητα. Εκτυπώστε, σαρώστε, αντιγράψτε και συνδεθείτε στο cloud με την εφαρμογή Canon PRINT ή εκτυπώστε μέσω AirPrint (iOS) και Mopria (Android).

Εκτυπώστε περισσότερο
Εξασφαλίστε άνεση κατά τις εργασίες σας με τις κασέτες FINE και παρατείνετε το χρόνο που απαιτείται για την αναπλήρωση μελανιών με τα προαιρετικά ανταλλακτικά μελάνια XL.

Απλή ρύθμιση
Η ασύρματη συνδεσιμότητα με το πάτημα ενός κουμπιού, η έξυπνη ασπρόμαυρη οθόνη LCD 1.5″ και η ακόμα πιο απλή ρύθμιση εξασφαλίζουν εύκολο και άνετο ξεκίνημα.

Δημιουργικές ικανότητες
Εκτυπώστε τετράγωνα 5″x5″, επαναχρησιμοποιούμενα αυτοκόλλητα και μαγνητικά μέσα εκτύπωσης και δοκιμάστε τις δημιουργικές επιλογές των Easy-PhotoPrint Editor και Creative Park.

Οικονομικά αποδοτικά φυσίγγια XL
Χρησιμοποιήστε τα φυσίγγια μελανιού υψηλής απόδοσης XL της Canon και μειώστε το κόστος ανά σελίδα έως 30% σε σύγκριση με τα στάνταρ ισοδύναμα μελάνια.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

PRINTER BRAND

CANON

PRINTER FEATURES

COLOR, COPIER, MOBILE PRINTING, SCANNER, USB, WIFI

PRINTER ΤΥΠΟΣ

INKJET

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ
X