Προϊόντα > Εικόνα & Ήχος > Ηχεία > LOGITECH 2.1 SPEAKERS Z213

LOGITECH 2.1 SPEAKERS Z213

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 31-0131 Κατηγορία:

Προσφέρει πλούσιο, καθαρό ήχο και δυνατά μπάσα μέσω σύνδεσης 3,5 mm. Αποκτήστε εύκολα πρόσβαση στα κουμπιά λειτουργίας, έντασης ήχου και στην υποδοχή ακουστικών, χρησιμοποιώντας το ενσύρματο χειριστήριο. Απολαύστε ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου από μια συσκευή μικρού μεγέθους.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Πλούσιος ήχος
Με 14 Watt ισχύος κορυφής /7 Watt ισχύος RMS απολαμβάνετε πλούσιο, καθαρό ήχο και δυνατά μπάσα από το subwoofer τύπου down-firing. Συνδέστε τη συσκευή σας μέσω της εισόδου 3,5 mm και απολαύστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου από ένα σύστημα μικρού μεγέθους

Εύκολος έλεγχος
Αποκτήστε εύκολα πρόσβαση στα κουμπιά λειτουργίας, έντασης ήχου και στην υποδοχή ακουστικών, χρησιμοποιώντας το ενσύρματο χειριστήριο. Προσαρμόστε την εμπειρία ακρόασης, ρυθμίζοντας το επίπεδο των μπάσων με το ειδικό ρυθμιστικό στο πίσω μέρος του subwoofer.

Τέλεια εφαρμογή
Απολαύστε καλύτερο ήχο σε ολόκληρο το χώρο εργασίας σας. Αυτό το σύστημα ηχείων 2.1 είναι ιδανικό για μικρούς χώρους. Τα μικρά ηχεία καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο πάνω στο γραφείο και το subwoofer χωράει άνετα κάτω από αυτό.

Χαρακτηριστικά
Ισχύς 7 W
Κανάλια 2.1
Wireless Όχι
Τύπος Σύνδεσης AUX/3.5mm
RGB φωτισμός Όχι
Τηλεχειριστήριο Όχι
Τροφοδοσία Πρίζας
Χρώμα Μαύρο

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SPEAKER ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

3,5mm, AUX

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ
X